Nähä

Återigen blev det inte som planerat. Det kom ingen kisse till oss i går.  :(  En av orsakerna till det var att katten måste vaccineras först och det gick inte att ordna. Så katten blir kvar hos föreningen ett tag till och så gör vi ett nytt försök att vaccinera och flytta kissen hit om ett par veckor.

Kanske

Cissi ringde i dag. Kanske kanske kommer det en kisse till oss i morgon...  :)

Ingen katt i jul

Det kom ingen omplaceringskatt innan jul. Men Cissi har förvarnat mig om att det kanske kommer en till oss i slutet av nästa vecka.  :)  Fortsättning följer...

Äntligen!

I dag kom äntligen almanackorna som jag beställde!  :)  En ska jag som sagt ha själv och de andra två ska ges bort. Förutom att almanackorna innehåller bilder på söta katter som får vilken kattälskare som helst att smälta så känns det också väldigt bra att pengarna går till behövande katter.
 
 
Katterna som är modeller i almanackan är katter som har blivit omplacerade. Modellen för februari är ingen mindre än lilla killen Knappen!  :D
 

Ändrade planer

Ibland blir det inte som planerat. Det kom ingen kisse till oss i dag. I sista stund hörde en potentiell köpare av sig och i stället för ett jourhem hos oss verkar det nu bli ett permanent hem hos någon annan. Det är så klart bra, men samtidigt blev jag lite besviken för jag såg fram emot att få hjälpa igen. Cissi verkar dock redan ha en annan kisse på gång till oss. Jag ska få veta inom de närmsta dagarna om och när det i så fall är aktuellt.

Besked

Cissi ringde i dag igen. Det verkar som att jag och hemmets katter får sällskap redan på söndag.  :)

Kanske snart

Cissi ringde i dag och förvarnade mig om att det eventuellt är på G med ompaceringskatter som behöver jourhem snart. Hon ska höra av sig så fort hon vet mer.  :)

Väntar fortfarande

Ännu ingen omplaceringskatt som har kommit till oss. Cissi ska höra av sig till mig nästa vecka om en liten kisse som eventuellt ska komma hit. Får se om det hinner komma någon innan jul.  :/

Kallt

Nu när det är runt -10 grader ute så lider jag extra mycket med alla stackars hemlösa katter och andra djur som är ute i kylan och fryser. Jag önskar att jag kunde hjälpa dem allihop, men jag får nöja mig med att göra det jag kan. Så fort Cissi behöver min hjälp som ett jourhem till en omplaceringskatt igen så är jag redo!

RSS 2.0