Nöjd

Lilla Raven verkar vara ganska nöjd med att vara här. Hon beter sig som om hon alltid har bott här! Hon har redan hittat några favoritplatser där hon sover och hon äter tillsammans med hemmets katt.

Det första dygnet var jag lite orolig för maten. Jag såg inte att hon åt någon gång. Hon visade vilja att äta, men när jag ställde fram mat så luktade hon bara lite på den och tittade sedan på mig som att hon väntade på något godare. Till slut stod det fyra sorters mat framme som hon kunde välja på; två olika torrfoder och två olika mjukmat, men inget av det verkade duga.
När jag sedan efter nästan ett dygn såg att hon gick ut i köket så smög jag på henne. Då åt hon minsann!  :)  Sedan dess äter hon med god aptit, och det mesta verkar smaka.


Raven

I går kom hon äntligen. Hon heter Räven och är ungefär fyra år gammal. Jag tycker dock inte att hon ska behöva heta Räven, så jag struntar i prickarna och kallar henne Raven i stället.
Det gick hur bra som helst redan från start när hon kom och hemmets katt verkar inte heller ha något emot henne. Hon är verkligen en knäkatt; det ska mysas och gosas och kelas hela tiden!  :)  Hon är helt underbar!Det finns en risk för att min vision av att hjälpa katter stupar redan efter ett dygn; jag kände direkt när hon kom att det kommer att bli väldigt jobbigt att släppa henne ifrån mig när hon får ett nytt hem. Problemet är att jag kommer att känna så för alla katter...

Nära!

I morgon eftermiddag kommer hon! Jag har fyllt på fräsch kattsand i lådan och matskålen står och väntar på att fyllas. Det ska bli så roligt att få träffa henne och det ska bli spännande att se hur hemmets katt reagerar!  :)

Snart kommer hon

Inga ändringar i planerna, så på lördag kommer lilla kissen.  :)  Hon har med sig mat och leksaker. Det ska bli roligt att träffa henne. Enligt Cissi så har hon haft det svårt, så jag hoppas verkligen att hon ska trivas här så länge tills dess att hon kanske får ett nytt hem.

Fem dagar kvar

Nu är det inte så många dagar kvar tills kissen kommer. Om inget ändras så kommer hon på lördag eftermiddag. Det ska bli så spännande!

Kanske ett datum

Preliminärt så kommer kissen den 25/2. Om knappt två veckor alltså. Det ska bli spännande! Hoppas att det funkar och att hon kommer att trivas här. Det ska bli intressant att se vad hemmets egen katt säger om detta. Förhoppningsvis så går det bra.

Första på väg?

Nu har jag fått en första förfrågan om att ta emot en kisse. Jag har sagt Ja, så vi får se om och när hon kommer. Spännande!  :)

RSS 2.0