3 stycken blir det

Så där, en tredje almanacka för 2013 är beställd! Den ska bli en julklapp. Det betyder också att jag bidrar med ytterligare lite mer hjälp till behövande kissar.  :)

Funderar på en till

Jag funderar på om jag ska beställa en tredje almanacka för 2013. Det är ju faktiskt en bra julklapp att ge till någon. Jag ska höra med Cissi om det finns några kvar att beställa.

Glädjande nyheter

Jag har fått glädjande nyheter om lilla killen Knappen.  :)  Jag vet ju redan att han har det bra hos sin nya människa. Nu har jag fått veta att i lördags flyttade det hem en liten kattfröken till Knappen och människan, så nu har han också en alldeles egen ny kompis!  :o)  Det hade tydligen gått bra redan från start och de hade blivit vänner direkt. Sååå bra! Det ger mig en skön och värmande känsla inombords att veta att både lilla Knappen och hans nya kompis Freja har fått ett permanent hem hos en människa som tar bra hand om dem, och att de dessutom trivs tillsammans.  :)

Beställde en till

Efter att ha tänkt på saken lite så bestämde jag mig för att beställa ytterligare en almanacka för 2013 från föreningen. Jag ska nämligen ge bort den och så har jag ju också möjlighet att samtidigt hjälpa ännu en liten kisse med något nödvändigt och välbehövligt.  :)

Dröjer lite till

Jag pratade med Cissi för ett par dagar sedan och det är ingen omplaceringskatt på väg hit riktigt än. Det är ju bra på ett sätt; läget är alltså inte så väldigt akut just nu.  :)
Trots att det är så många katter som av olika anledningar behöver omplaceras så finns det också kissar som bara behöver lite hjälp att komma tillbaka hem. En av hittekatterna som kom in till föreningen för ett par veckor sedan var en hårboll på rymmen. Ägaren anmälde sin kisse försvunnen via Polisen och tack vare att Cissi fick vetskap om det kunde kissen återförenas med sin människa.  :)

Hjälper på fler sätt

Föreningen som jag är jourhem åt säljer almanackor för 2013. Jag har beställt en, och den kommer snart.  :)  Pengarna som föreningen får in från försäljningen går så klart till omplaceringskatterna i form av vaccinering, kastrering, chipmärkning, försäkring, veterinärvård, mat och annat viktigt. Så det känns bra att kunna bidra med hjälp på det sättet också.  :)

Ingen än

Det har inte kommit någon ny kisse än. Det var inte så akut som det verkade i början av veckan, men det finns fortfarande alldeles för många katter som behöver omplaceras. Får se om det kanske kommer hit någon liten kisse nästa vecka i stället.  :/

RSS 2.0