Mycket mys med Måns

Måns och jag har haft mys i över två timmar i dag!  :)  Jag låg på soffan och Måns låg först bredvid mig och sedan bytte han plats och lade sig på mina ben i stället. Det var så mysigt! Det var kanske sista gången innan han flyttar, så jag försökte dra ut på det så länge som möjligt och han verkade inte heller ha särskilt bråttom att avsluta mysandet. Nu ska han och hemmets katter få lite nyårsgodis.

Besök till Måns

Cissi hörde av sig i går kväll och berättade att det finns ett par som är spekulanter på Måns. Så på eftermiddagen i dag var de här för att träffa honom. Det gick ganska bra. Som tur är så är inte Måns en blyg och tillbakadragen kisse och även om han inte var överdrivet sällskaplig så hälsade han på dem och höll sig i närheten av oss under tiden som vi pratade om honom.
I kväll fick jag ett meddelande från Cissi att paret vill adoptera Måns, och det verkar som att han flyttar till sina nya människor på onsdag.  :/

Massor med mys

Sedan Måns lade sig bredvid mig på soffan för en vecka sedan har det varit en massa mys och gos här. Sitter jag i soffan ligger han antingen bredvid mig eller i mitt knä. Ligger jag i soffan ligger han bredvid mig. Det känns faktiskt som att jag är accepterad!  :)

Jul

På julafton är det inte bara hemmets katter som får något gott att festa med; självklart får vår gäst Måns också det!  :)
 
 

Mys med Måns

Det tog två veckor, men nu äntligen är det inte bara jag som klappar på Måns; i kväll kom han upp och lade sig bredvid mig i soffan!  :)  Nära mig ville han ligga, och medan han gjorde det slickade han mig i nästan hela ansiktet; speciellt min näsa blev ordentligt tvättad.  :)

Uppdatering

Måns har varit här hos oss i snart två veckor. Det går jättebra! Han är en lugn och snäll kisse som tycker om att få gos. Han pratar lite gnälligt ibland, och jag tror att det beror på att han vill gå ut. Men å andra sidan verkar han inte tycka att det är så illa här heller, så han vantrivs nog inte i alla fall. Han och hemmets katter kommer väldigt bra överens; det är till och med lite lek och bus här ganska ofta.  :)

Bra vecka på jobbet

På jobbet har den här veckan varit en bra vecka för mig om man ser till djurkontakt. Vid ett tillfälle fick jag hjälpa till med att hålla en hund när en djursjuksköterska skulle ta blodprov på den. Vid ett annat tillfälle fick jag passa en hund medan veterinären gjorde en annan sak. I dag fick jag hjälpa till när en hund vaknade lite för fort ur narkosen; både tub och sladdar satt kvar och hunden ville inte vara stilla när sköterskan skulle plocka bort dem.
Det lönar sig att jobba i sterilrummet som ligger precis bredvid op-salarna.  :)

Vår inneboende

Det här är vår inneboende Måns.  :)
 
 
 

:)

Nu har vi en kisse här hos oss.  :)  Just nu är det titta-runt-och-lukta-på-allt här; det finns mycket att inspektera. Inga sura miner eller något bråk mellan katterna heller. Bra! Fortsättning med en presentation följer.  :)

Kanske en katt?

Cissi ringde. Hon har fullt i föreningen och flera katter är på väg in, så hon undrade om jag eventuellt kan ta emot en katt som behöver ett jourhem. Som vanligt går det bra för mig, så om det behövs kan kissen komma hit till oss.

RSS 2.0