En månad gjord

Nu har min första månad som praktikant hos en veterinär avklarats. Jag tycker att det går bra och allteftersom jag lär mig mer och mer så känns det som att jag kan göra lite nytta. Jag har ju några månader kvar så förhoppningsvis hinner jag att lära mig ännu mer. Sedan får vi se på vilket sätt jag kan ha nytta av det i framtiden. Det jag säkert vet är i alla fall att jag vill fortsätta att hjälpa djur.
 

Fortsatt väntan

Cissi ringde i dag. Tyvärr kunde hon inte ge något besked den här gången heller om när kissen eventuellt kommer hit. Problemet är precis som förut att katten fortfarande är ovaccinerad. Så jag och hemmets katter får vänta lite till...

Vad gör Raven?

Efter att jag adopterade Raven i september så skriver jag inte längre så mycket om henne här. Men om någon är nyfiken på hur hon har det så går det att läsa på en blogg som hon delar med hemmets andra katt:
 
http://kattbus.blogg.se
 
:)

Fortfarande ovaccinerad

Jag pratade med Cissi i dag. Katten som eventuellt ska komma hit har fortfarande inte blivit vaccinerad. Cissi måste först veta säkert att kissen är helt frisk från t.ex. kattsnuva eller något annat som den skulle kunna ha innan den vaccineras. Så vi får vänta ett tag till. Fortsättning följer...

Väntar på samtal

Jag har inte hört något från Cissi än om när vi ska göra ett nytt försök med omplaceringskatten som ska komma hit. Kissen ska ju som sagt vaccineras först och när det är gjort är det dags att komma till oss. Hoppas att Cissi hör av sig den här veckan och berättar att hon har bokat en tid för vaccinering.  :)

Ännu ett sätt att hjälpa

Jag har tagit ännu ett steg mot min dröm att hjälpa djur. I dag har jag påbörjat en internutbildning hos en veterinär och tanken är att jag ska lära mig grundläggande baskunskaper om djurs sjukdomar och skador. Förhoppningsvis kan det så småningom leda till att jag kan jobba med djur på något sätt.  :)

RSS 2.0