...

Väntar på att Cissi ska höra av sig om en kisse som kanske ska bo hos oss ett tag...


Meddelande från Måns

Jag har fått ett mail från Måns som han har skrivit "själv".  ;)  Han skriver att han har det bra och att han trivs hos sina nya människor. Han busar mycket och han verkar tycka om sin matte och husse. Han går ut ett par gånger om dagen genom sin egen dörr och verkar vara väldigt nöjd med tillvaron. Han skickade även med några bilder på sig själv.  :)
Det var så roligt att höra ifrån honom, jag blev glad när jag läste mailet!  :D

Brrr

Snö och minusgrader = många frusna kissar.  :(

En till snart?

När jag senast hade kontakt med Cissi antydde hon att det kanske snart finns ännu en katt som behöver komma till ett jourhem. Så nu är det bara att vänta och se om det kommer någon kisse hit till oss snart igen.

Måns-nytt

Jag har fått ännu en uppdatering om Måns via Cissi. Han verkar trivas bra hos sina nya människor, han busar med husse och ligger i mattes knä.  :)  Lilla Måns, jag saknar honom! Men han har nog hittat rätt nu och det känns bra.

Djur på tv

I går började en ny serie på tv. Den visar hur djurskyddsinspektörer arbetar och några av de uppdrag som de hade under inspelningen av serien.  *Suck*  Det är nog kanske tur att man inte har en aning om hur vissa djur har det och hur illa de behandlas.  :(
 
I dag låg det en sex-veckorsvalp i mitt knä en stund på lunchen.  :)

Platsbyte

I dag bytte jag arbetsplats på jobbet. Nu ska jag vara i receptionen ett par veckor.  :)

Nöjd kisse?

Jag har fått ännu ett meddelande om Måns via Cissi. Han verkar ha det bra i sitt nya hem. Skönt!  :)

Hej då Måns

Nu är det tomt bredvid mig i soffan. Måns flyttade till sina nya människor i dag.  :(  Det känns såklart lite sorgligt och ledsamt, men jag försöker som vanligt att trösta mig med att han förhoppningsvis får det bra i sitt nya hem.
I kväll fick jag ett meddelande via Cissi att han har ätit, gått på lådan och lekt. Det gör att det känns lite bättre i hjärtat när jag nu vet att han redan har börjat göra sig hemmastadd.  :)
 

RSS 2.0