Spanar ut

Bamse har hittat en favoritplats.  :)
 

Blodprov

I dag tog jag ett blodprov "på riktigt" för första gången. Det var på en hund och det gick ganska bra.  :)

Bamse på besök

Nu är han här, Bamse. Jag hämtade honom hos hans människor på väg från jobbet i dag och han ska vara här ett tag. Katterna hälsade på varandra precis som vanligt och det märks att de känner igen varandra. Man kan inte tro att det är nästan ett år sedan de träffades. Nu ligger de på varsin plats och beter sig som att Bamse har varit hos oss hela tiden.  :)

Saknar Saga

Jag saknar Saga. Jag vet ju att hon har det bra hos Cissi, men jag önskar att hon vore här hos oss. Jag ser fram emot att få träffa henne igen och jag hoppas att det blir snart.

Längre besök

Sommargästen Bamse ska ju vara här en vecka i sommar. I kväll hörde hans husse av sig igen och frågade om vi kan förlänga det besöket lite. Det är klart att vi kan!  :)

Mycket nytt hela tiden

Det är en sak att lära sig hur man ska göra saker teoretiskt och en helt annan sak att utföra dem praktiskt. På jobbet lär jag mig nya saker varje dag och jag får göra nya saker nästan varje dag som jag har lärt mig hur man ska göra teoretiskt men ännu inte har övat på praktiskt. Varje gång som jag ska göra ett nytt moment som jag inte har gjort tidigare så är det lite nervöst, men än så länge har det gått ganska bra. Jag har bland annat tvättat sår, kopplat dropp, gett injektioner, lagt tassbandage och topsat öron.  :)
Jag försöker också att lära mig alla olika moment och analysapparater på labb så att jag kan köra olika prover. Nu har jag i alla fall ganska bra koll på olika sätt att köra urinprover och göra odlingar. Det jag också måste lära mig snart är hur man analyserar blodprover på olika sätt.
Men även om det är mycket att lära sig och att göra så tycker jag att det är roligt. Jag vill lära mig mer och jag försöker att ta in så mycket nytt som jag bara kan. Dessutom är det ju roligt att få träffa så många djur på arbetstid!  ;o)

RSS 2.0