Djurvårdare

I dag var det avslutning på terminen inför sommarledigheten. Vi hade en trevlig stund med fika och utdelning av intyg.  :o)
Den viktigaste delen av utbildningen är avklarad, nu är jag Djurvårdare med behörighet på utökad nivå.  :D
 

Modiga Saga

Jag fick ett meddelande från Cissi där hon skrev att Saga har börjat komma fram till henne nu. Hon blir modigare och modigare. Bra!  :)

Rally med hund

På hundkundskapslektionen i dag hade vi rallylydnad. Jag har aldrig provat det förut, men det var ganska roligt. Om jag någon gång skaffar hund så kan jag tänka mig att aktivera mig och vovven med rallylydnad.  :)
 
I övermorgon har vi terminens sista prov och sedan är det bara en dryg vecka kvar innan sommarledigheten. Jag ska dock inte vara ledig så mycket; jag ska ju jobba som djurvårdare hela sommaren.  :)

Träffade kissarna

I går åkte jag och hälsade på kissarna. Saga var tyvärr lite avståndstagande mot mig. Hon kände nog igen mig, men jag fick först inte klappa på henne. Efter en stund gick det bra att få klappa, men bara lite och ganska motvilligt från hennes håll. Så synd! Men jag anade ju innan de åkte på "semester" att det kanske skulle bli så här. Trots det så kändes det ändå bra att träffa dem och se hur de har det.
 

Besöka kissarna?

Eventuellt ska jag åka och hälsa på kissarna snart. Jag vet att de har det bra hos Cissi, men jag saknar dem och det skulle vara roligt att få träffa dem och klappa lite på dem en stund.

Stackars pippisar

På sällskapsdjurslektionen i går dissekerade vi fåglar. Det var inte det roligaste jag har gjort...  :/  I morgon förmiddag ska vi göra studiebesök på ett hunddagis/hundpensionat.  :)

Dagliga rapporter

Jag får nästan dagliga rapporter om kissarna från Cissi. De verkar ha det ganska bra på sin "semester".  :)  Enligt Cissi har Saga blivit en helt annan katt under tiden som hon har varit hos mig. Hon tycker att Saga har blivit en modig, nyfiken och framåt kisse som nu har en annan blick i ögonen. Det är så roligt att höra! För även om jag också har märkt hur Saga har förändrats under tiden hos mig, så är det mera tydligt för Cissi som inte har träffat Saga alls på nästan ett år.

RSS 2.0