Hjälper Länsstyrelsen

Det är drygt tre veckor sedan jag följde med ut på det där djurskyddsärendet med ett stort antal hundar som hade blivit omhändertagna. I samma djurskyddsärende var det även ett större antal katter och fåglar som också hade blivit omhändertagna men som befann sig på en annan plats än hundarna. Det här är alltså ett stort djurskyddsärende med många djur inblandade.  :(
Jag gjorde allt pappersarbete med besiktningsintygen på hundarna som jag sedan lämnade över till Länsstyrelsen några dagar senare. Eftersom jag då var lite involverad i dessa hundar och eftersom jag har många kontakter när det gäller katter så har jag blivit lite delaktig i att hitta nya hem åt de omhändertagna djuren.
De senaste två veckorna har det varit en hel del mailkontakt och telefonsamtal mellan mig och två personer som håller i ärendet på Länsstyrelsen. Aktuell status i dag är att det verkar som att det har ordnat sig för några av katterna och det har kommit in intresseanmälningar på några av hundarna, och jag vet att det kanske finns ytterligare några som är intresserade av att adoptera en hund från det här ärendet.
Det är roligt att få medverka i detta och det känns så bra att både få och kunna hjälpa till.  :o)

RSS 2.0