Väntar fortfarande

Jag pratade lite med Cissi om katten som är tänkt att komma hit. De har fortfarande inte lyckats att vaccinera kissen, så det är bara för oss att fortsätta vänta ett tag till.

Några dagar till

Besökaren Bamse skulle egentligen ha åkt hem till sina människor i går, men hans husse hörde av sig i förrgår och frågade om Bamse kan stanna till lördag i stället. Självklart! Det är roligt att ha honom här, så det är absolut inga problem att han stannar några dagar extra.  :)

Besök

Vi har besök här. Det är sommargästen Bamse som just nu är en tillfällig vintergäst. Han kom i förrgår och ska stanna till nästa vecka. Han och hans människor ska flytta, och medan de gör det får han vara här och umgås med hemmets katter i stället. Han är så söt!  :)

Nytt om Knappen

Jag har fått en ny uppdatering om lilla killen Knappen. Han och hans nya kompis Freja har det fortfarande bra hos deras nya människa. Det känns så skönt att höra det.  :)
Bilden är tagen av deras människa och Cissi har fått den av henne. Jag tycker att bilden är fin så nu har jag "lånat" den av Cissi för att kunna visa den här. Det syns att Knappen och Freja trivs bra tillsammans!  :)
 

Gratis mat

Jag fick en chans att redan nu som praktikant göra något bra för utsatta djur. Veterinären som jag praktiserar hos säljer även katt- och hundmat och när han inventerade den så fanns det en del som hade passerat bäst före-datum. Det är inget fel på den maten; man ska bara inte sälja den. I stället för att kasta "gammal" mat brukar han ge bort den till behövande, t.ex till ett katthem utanför stan. Jag frågade om vi kan ge den till Cissi den här gången och han sa att det går bra. Så nu står det både torrfoder och burkmat och väntar på att skänkas till Cissi´s omplaceringskatter.  :)

RSS 2.0