Bra kan bli dåligt

Även historier med bra slut kan ändras och få ett dåligt slut.  :(
För drygt fyra månader sedan berättade jag om två kattungar som dök upp hos en gammal dam som efter lite tvekan bestämde sig för att ge dem ett hem. Eftersom damen först var lite osäker på om hon skulle klara av att ta hand om kissarna med tanke på hennes ålder och ekonomi så ordnade jag så att hon fick ekonomisk hjälp av en kattförening till kastration, vaccination och id-märkning. Allt gick bra, kissarna blev fixade och damen var glad och nöjd som deras nya människa.
I dag ändrades bra till dåligt.
Vi fick in en död katt, troligtvis påkörd, på jobbet. När jag kollade om det fanns ett id-chip så hittade vi ett, och när jag sökte på chipnumret så fann jag att det tillhörde en av damens katter. Jag ringde damen och berättade om hennes kisse. Hon blev så klart ledsen och lite senare kom hennes brorsdotters man och hämtade kissen så att de kunde begrava honom i damens trädgård.
Jag tycker så synd om damen som var så snäll och tog hand om kattungarna när de kom till henne, och jag tycker synd om den andra katten som nog saknar sin bror nu.  :´(

Lite mat till behövande

I dag gav jag bort lite kattmat till behövande katter igen. Det känns så bra att kunna hjälpa till lite ibland. Även om det inte är så mycket foder eller att jag själv gör så mycket, så är det ju ändå ett litet bidrag till katter i nöd.  :)

RSS 2.0