Ögonproblem

Nästa vecka ska Raven till veterinären. Ett av hennes ögon rinner så vi ska kolla upp det. Hoppas att det inte är något allvarligt. Jag tycker synd om henne; det måste vara jobbigt att ha det så.  :(

Ett sätt att hjälpa

Jag har bestämt mig för att hjälpa föreningen (som Raven kommer från) med hemsidan. Jag ska i alla fall göra ett försök; jag har ju aldrig gjort något sådant förut, men jag ska ge det en chans och prova. Cissi ska skicka över information och bilder som jag ska få jobba med.  *Spännande*

Tungan

Äntligen(!) lyckades jag ta en bild på Raven när hon sover med tungan ute.  :D  Visst är hon väl SÖÖÖT?!?!?


Nyfiken på världen bredvid

Härom dagen var Raven på äventyr. Jag stod utanför min dörr och pratade med min granne när Raven kom och lite försiktigt kikade ut. Först var det lite otäckt och hon var väldigt försiktig, så pass att hon till och med backade tillbaka in ett par gånger. Men till slut tog hon mod till sig och kom ut genom dörren. Då gick det fort minsann; för när hon väl hade kommit ut sprang hon rakt över till grannen och in genom den dörren som också stod öppen. Sedan gick hon på upptäcksfärd där. Hon gick runt och tittade och luktade en bra stund innan jag till slut fick hämta in henne till mig igen. Grannen tycker att Raven är sååå söt och har sagt att hon gärna vill låna henne lite ibland.  :)

Matleverans

Som jourhem/stödhem får jag kattmat från föreningen som Raven kommer från under tiden som hon bor här. I går fick jag en ny laddning torrfoder. Cissi på föreningen skickade den med post i en stor grön plastburk som enligt etiketten på den har innehållit 5 kg grönsaksbuljong. Personalen på utlämningsstället hade ganska roligt åt det när jag hämtade ut leveransen.  :)

Kräks

Stackars lilla Raven kräktes i natt och sedan igen på förmiddagen i dag. Hon verkar inte må dåligt på något sätt och hon har ätit flera gånger efter det utan att det har blivit något mer, så jag hoppas att det bara var något tillfälligt.  :/

Ny sovplats

I går upptäckte Raven att man kan ligga i fåtöljen och sova. Skönt är det tydligen också eftersom hon är helt utslagen.  :)


Kanske en ny uppgift?

Jag har fått en förfrågan från Cissi (på föreningen som Raven kommer från) om jag vill hjälpa till med att uppdatera deras hemsida. Jag har inte en aning om hur man bär sig åt, men jag sa att i alla fall att jag skulle kolla lite hur man gör och fundera på det. Det är ju ett sätt att hjälpa behövande djur och det är ju det jag vill göra. Så jag ska kika runt lite och fundera så får vi se om jag är kapabel till att pyssla med hemsidor.

Full fart

I dag har bjällran i Ravens halsband plingat jättemycket. Hon hade mycket bus i kroppen och spring i benen, så det var full rulle här ett tag.  *Plingeling*  Nu ligger hon och sover på sängen.  :)

RSS 2.0