Gos och medicin

Goskillen Vidar tycker att sängen är hans plats på kvällarna och nätterna. Han har utsett sig själv till min sängkompis och håller de andra katterna borta från sängen. Inte med bråk, men de verkar inte så intresserade av att ligga i sängen när Vidar ligger där. Han ligger antingen nära intill mig eller på mina ben. Så mysigt!  :o)
Arvid är långt ifrån en goskatt, men hans förändrade beteende gör att han låter mig klappa lite på honom ibland. För några dagar sedan hade vi en speciell stund då jag fick klappa lite mer på honom samtidigt som han tvättade mina fingrar och mitt hår! Vilken känsla!  :D  Vi har inte gjort om det någon mer gång än, men jag får röra honom mer nu än innan hans veterinärbesök med tandutdragningen. Så det känns som att det går åt rätt håll med hans socialisering.
I förrgår avslutades hans medicinering med det antiinflammatoriska och smärtstillande, och i går påbörjades i stället kortisonbehandlingen. Behandlingen med örondropparna är egentligen också färdig, men jag har gett honom några gånger extra för säkerhets skull.
Både i går och i dag har Arvid lekt och busat lite. Tidigare har han mest bara gjort det lite grann på nätterna, men nu gjorde han det när jag var hemma. Det tolkar jag som ett tecken på att han mår lite bättre och känner sig lite piggare.  :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0